Hinnasto - Ruokapäiväkirja

Hinnasto

Ruokapäiväkirjaa voi kokeilla ilmaiseksi 5 päivän ajan. Koekäyttö päättyy automaattisesti 5 päivän jälkeen.

KUNTO PLUS -lehden tilaajat saavat myös 3 viikon ilmaisjakson. Koekäyttö päättyy automaattisesti 21 päivän jälkeen. Sen jälkeen Ruokapäiväkirjan voi tilata maksullisena.

Tilaukset: 1 kk 5 euroa, 3 kk 14 e, 6 kk 24 e. Tarjouksista kerrotaan sivustossa erikseen.

HUOM! Maksullinen tilaus on oletusarvoisesti kestotilaus. Tilauksen voi päättää kuluvan kauden loppuun milloin vain valitsemalla Omat tiedot -välilehdellä kohdan "Päätä kestotilaus".


TEE TILAUS TÄÄLTÄ >>

 

Ruokapäiväkirja

Kuntoplussan ruokapäiväkirja on sivusto, joka sisältää ohjelmia ja välineitä energiantarpeen ja -saannin tarkkailemiseen yksilöllisten painonhallintatavoitteiden ja terveellisen ravitsemuksen tueksi.

Kokeile ilmaiseksi >>

 

 
 

 

 

MIKÄ FOODDIARY ON?

Fooddiary.fi on henkilökohtainen painonhallintavälineesi. Sinä asetat itsellesi painotavoitteen, ja Fooddiary auttaa sinua pitämään kirjaa päivittäisestä energiansaannistasi. Sinä kirjaat Fooddiaryyn, mitä olet syönyt, ja ohjelma vertaa energiansaantiasi painotavoitteesi mukaiseen energiantarpeeseesi ja seuraa onko painokehityksesi tavoitteen mukainen. Sinä kirjaat vain syömisesi ja liikunnan!

AINA AJAN TASALLA!

Fooddiary päivittää energiatasetta sitä mukaa kun kirjaat, mitä olet syönyt. Kerrot vain ohjelmalle, mitä olet syönyt, ja se laskee kilokalorit puolestasi.